Heys Super Verkoop

Heys Super is gespecialiseerd in de productie van hygiënisch geslachte, goed gekoelde, goed gerijpte malse en lang houdbare, hele kip en kipdelen, zowel voor de vers als diepvries markt.

 

Hele dieren worden in verschillende gewichtssorteringen aangeboden op verzoek gemarineerd met de door de klant gewenste marinade.

Veel van deze hele producten vinden hun bestemming in de Rotisserie in moderne supermarkten en de gespecialiseerde grill restaurants in Duitsland en leveren een heerlijk gegrild product voor de consument.

De zwaardere dieren worden vakkundig opgedeeld  in borstkappen, poten en vleugels. De op gewicht gesorteerde borstkappen worden gefileerd o.a. bij het zuster bedrijf Heijs Food Products (HFP), bij lokale poeliers en bij klanten in het buitenland. Poten kunnen tevens worden opgedeeld in drums en dijen eventueel op verzoek gemarineerd. De afzet van deze producten vindt over heel Europa plaats naar grootverbruik, supermarkten, poeliers en grootkeukens.

Hele kippen en kippendelen worden zoveel mogelijk vers geleverd, het bedrijf heeft de mogelijkheid op speciaal verzoek van klanten in te vriezen. De logistiek en service is zodanig georganiseerd dat levering van verse producten in de driehoek Berlijn, Parijs, Londen mogelijk is binnen 24 uur na slachten. Op de verse producten geeft Gebr. Heijs, de klant, 7 dagen houdbaarheid na levering mits de klant het correct gekoelde en aangeleverde product op de juiste condities houdt gedurende deze termijn.

Wij leveren vleeskuikens verwerkt tot grill-klare hele kip- en kipdelen en producten zoals: Grill-klare kuikens, panklare braadkuikens in diverse gewichtsklassen.

Deze gebruiksklare kuikens kunnen gestoken of gebonden, naturel of gemarineerd, diepgevroren of vers gekoeld geleverd worden.

Daarnaast behoort tot ons standaard assortiment:

  • Hele gebruiksklare kuikens
  • Borsten
  • Poten
  • Vleugels
  • Filets
  • 7-, 8-, en 9-delensnit