Heys Super Historie

Oorspronkelijk als ambachtelijk bedrijf is het door de jaren heen uitgegroeid tot één van de grotere slachterijen in Nederland en maakt sinds 1989 deel uit van de Heijs Groep.
Met de meest moderne en hygiënische slachttechnieken worden alleen onvoorwaardelijk, door rijksdierenartsen, goedgekeurde vleeskuikens verwerkt tot grill-klare hele kip- en kipdelen en producten. Uniek hierbij is een klantspecifieke productie, die resulteert in een hoge toegevoegde waarde voor de afnemers. Vakbekwame, geselecteerde toeleveranciers (Heijs vleeskuikenhouders) garanderen een hoogwaardig kwaliteitsproduct.
In het onafhankelijke RVA geaccrediteerde laboratorium worden alle grondstoffen, tussenproducten en eindproducten systematisch microbiologische en/of chemische gecontroleerd. Door deze werkwijze is het bedrijf in staat aan een markt te leveren die zeer hoge eisen stelt aan de kwaliteit van het product.

Naast diepvries producten levert het bedrijf ook vers gekoelde producten. Het grootste deel van de productie, ruim 80%, is voor de export bestemd.